Vermoeidheid

Iedereen is op z’n tijd moe. Vermoeid zijn, te weinig energie hebben kan veel oorzaken hebben. Zoals voeding dat weinig voedingswaarde heeft. Of je werkt te hard en raakt zodanig vermoeid dat je hoeveelheid energie uitgeput raakt. Maar ook andere oorzaken kunnen een rol spelen. Persoonlijke gevoeligheid, een somber, bedrukt gevoel, of een onderliggende lichamelijke afwijking zoals problemen met de schildklier, de suikerspiegel, enz.
Meestal gaat het met de vermoeidheid na een nacht goed slapen alweer veel beter. Bij oververmoeidheid zijn de vermoeidheidsklachten al langere tijd aanwezig en worden vaak zelfs erger. Houdt deze situatie van oververmoeidheid aan, dan ontstaan er allerlei klachten van lichamelijke en psychische aard.

Wat kan Fytobell doen bij vermoeidheid?

Er zijn diverse mogelijkheden. Een product dat als het ware de organen die betrokken zijn bij het leveren van energie ‘opschudt’. Maar ook chlorella en Q10 zijn ‘energieboosters’. Een tijdlang een combinatie van mineralen en vitaminen gebruiken, doet vaak ook wonderen. Fytobell biedt in al die gevallen prima mogelijkheden.

Aanbevolen producten bij vermoeidheid
  • Q10 complex: Geeft tijdens de dag extra energie, lichamelijke en geestelijke prestaties verbeteren, het uithoudingsvermogen wordt verhoogd, houdt je alerter en vermindert geestelijke vermoeidheid.
  • Chlorella 1000 mg: Chlorella reinigt het lichaam en versterkt alle lichaamsfuncties. Verhoogt de vitaliteit, geeft meer energie.
  • Ulmarin: Heeft een gunstig effect op de bijnieren, de lever en de schildklier, organen die betrokken zijn bij het leveren van meer energie. Het middel is stimulerend in de brede zin van het woord.
  • NRG-balans: Dit product maakt deel uit van de reeks ‘StressBalansSysteem’ en wordt bij stress met grote moeheid toegepast.
Aanvullende producten bij vermoeidheid
  • Mineravit: Algemeen vitaminen- en mineralensupplement: bij vitaminen– en mineralentekort, bij lichaamsherstel of als aanvulling bij de dagelijkse voeding. Kan een tijdlang ter ondersteuning worden gebruikt.
  • Digesbiose: Er is een relatie tussen vermoeidheid en een slechte  darmflora. Digesbiose versterkt de darmflora.
  • Escholcin: Als slecht slapen de oorzaak is.

De producten kunnen, indien daar aanleiding toe is, gecombineerd worden met een of meer bovenvermelde of andere middelen.

Lees hier meer voor advies over het gebruik van meerdere producten tegelijk.