Urinewegen

De nieren hebben een belangrijke taak bij de uitscheiding van schadelijke afvalstoffen. In de nieren wordt de urine gevormd. Tegelijkertijd houden de nieren de samenstelling van de lichaamsvloeistoffen (o.a. bloed) constant.
Een vlotte urineafscheiding is heel belangrijk. Niet alleen om de slechte stoffen kwijt te raken, maar ook om het overtollige vocht uit ons lichaam te bannen. Zodat er zich bijvoorbeeld geen water in de benen opstapelt.

Blaas

Ook de blaas behoort tot de urinewegen. De blaas kan door verschillende oorzaken in de problemen komen. Ook voor dit probleem biedt de natuur een prachtige oplossing, namelijk de cranberry. De bes van de cranberry is al eeuwenlang bekend om haar toepassing bij blaasproblemen.

 

Wat kan Fytobell doen bij urinewegproblemen?

De plantengeeskunde reguleert, corrigeert en ondersteunt lichaamsprocessen, ook die van de urinewegen. De artsen die de producten van Fytobell hebben ontwikkeld, stelden Orthoren samen. Het middel is een combinatie van planten met heel specifieke effecten op het urinewegstelsel, waardoor de nieren gezuiverd worden en beter hun taak kunnen verrichten. Bij inname wordt meer bloed gezuiverd en dus meer urine geproduceerd. Het resultaat is dat meer slechte stoffen uit het lichaam verwijderd worden.

Aanbevolen producten bij urinewegproblemen
  • Orthoren: Is goed voor de nierfunctie, waardoor o.a. meer urine wordt geproduceerd.
  • Cranberry+: Ter ondersteuning van de behandeling kan de capsule Cranberry+ worden ingenomen met het water waarin een dosis Orthoren is toegevoegd.

 

Aanvullende producten bij urinewegproblemen
  • Echinabell+ met vitamine C: Kan een tijdlang worden gecombineerd met Cranberry+ en/of Orthoren om de weerstand een krachtige boost te geven. De middelen kunnen tegelijkertijd worden ingenomen. In het water waarmee tabletten en/of capsules worden ingenomen, kan de dosis Orthoren worden toegevoegd.
  • Douloran: Gevoelige spieren en gewrichten, gevoeligheid in de buik, de maag, het hoofd, enzovoorts. Overal in het lichaam kunnen we te maken hebben met gevoeligheid. Na vallen of stoten, of door stress, of door een aandoening, of door wat anders.

 

De producten kunnen, indien daar aanleiding toe is, gecombineerd worden met een of meer bovenvermelde of andere middelen.

Lees hier meer voor advies over het gebruik van meerdere producten tegelijk.