Luchtwegen

Niet alleen winterproblemen kunnen een aandoening van het luchtwegsysteem veroorzaken, maar ook bijvoorbeeld door het inademen van foute stoffen, zoals sigarettenrook. De slijmvliezen van de luchtwegen zijn erg gevoelig en reageren erop door slijm te produceren en door vreemde stoffen en irriterend slijm op de bekende krachtige manier uit de luchtpijp en de bovenste luchtwegen te verwijderen.
Belangrijk is dan om het slijmvlies te versterken, het slijm vloeibaarder te maken zodat het gemakkelijker uit de luchtwegen verwijderd kan worden, en de gevolgen van het binnendringen van schadelijke indringers te elimineren door de weerstand te verhogen.

 

Wat kan Fytobell doen bij luchtwegproblemen?

Fytobell heeft een luchtwegsiroop op basis van acaciahoning ontwikkeld waaraan 13 verschillende heilzame planten zijn toegevoegd, elk met hun eigen specifieke werking op de luchtwegen. Door de synergie der componenten is Tussabell een krachtig product voor de luchtwegen, zowel als siroop als druppels.

Bovendien ontwikkelde Fytobell een product op basis van Thymus vulgaris en Rosa canina, beide krachtige plantaardige middelen bij luchtwegproblemen.

 

 

 

 

 

Aanbevolen producten bij luchtwegproblemen
  • Tussabell luchtwegsiroop: Bedaart de prikkel in de luchtwegen, maakt slijmen los en is weldadig voor de keel.
  • Tussabell luchtwegdruppels: Bedaart de prikkel in de luchtwegen, maakt slijmen los en maakt ruimte in de luchtwegen zodat je makkelijker ademt.
  • Grindabell: Druppels. Bedaart de prikkel in de luchtwegen en maakt slijmen los.
  • Thymus vulgaris UE: Van oudsher bekend vanwege haar krachtige effecten op de luchtwegen.

 

Aanvullende producten bij luchtwegproblemen
  • Salviabell: Ontsmet en doet de keelamandelen slinken en voert gifstoffen en andere afvalstoffen sneller af. Ook in handige mondspray verkrijgbaar.
  • Echinabell: Druppels. Zowel preventief als curatief ter ondersteuning van de lichaamsweerstand.
  • Echinabell+ met vitamine C: Tabletten. Ter ondersteuning van de lichaamsweerstand.
  • Keel- & Mondspray: Bij een gevoelige keel.

 

De producten kunnen, indien daar aanleiding toe is, gecombineerd worden met een of meer bovenvermelde of andere middelen.

Lees hier meer voor advies over het gebruik van meerdere producten tegelijk.