Anale problemen

vrouw in wit voor Ons lichaam bevat een uniek distributienet dat ons tot in alle uithoeken van zuurstof, voedingsstoffen en andere waardevolle stoffen voorziet. Maar het dagelijkse drukke verkeer eist soms zijn tol. Zo kunnen de vaatwanden een deel van hun kracht verliezen, waardoor er meer druk op het aderstelsel ontstaat. Abnormaal uitgezette vaatwanden zijn het gevolg. Soms duiken ze op je benen op, in andere gevallen veroorzaken ze problemen rond de anus.
Maar ook een niet optimaal functionerende lever kan is vaak de grote veroorzaker van anale problemen. Onder andere gevoeligheid, jeuk, irritatie of branderig gevoel zijn het gevolg.

Wat kan Fytobell doen bij anale problemen?

AesculusDe plantengeneeskunde biedt hulp omRuscus aculatus 190×190 de druk in het vaatstelsel te verminderen door de kracht en elasticiteit van de vaatwanden te vergroten, waardoor de vaatwand in zijn normale positie wordt teruggedrongen. Bovendien pakt plantengeneeskunde een grote oorzaak van anale problemen aan, namelijk een gestoorde leverfunctie.
Voor de beide oorzaken zijn door Fytobell plantaardige middelen ontwikkeld die elkaar ook nog eens wederzijds versterken en de problemen van binnenuit aanpakken.

 

 

 

 

 

 

Aanbevolen product bij anale problemen
  • Ruscubell: Versterkt de aderwanden, maakt ze soepeler, vermindert de druk in het anale gebied en verbetert de doorstroming.

 

Aanvullende producten bij anale problemen
  • Cardubell: Goed voor de lever. Om de opgebouwde druk in het vaatstelsel in de anale streek te helpen verlagen.
  • Frangulabiose: Ter verbetering van de stoelgang.
  • Minerabell: Mineralenmiddel ter versterking van het vaatstelsel.

 

Ruscubell kan, indien daar aanleiding toe is, gecombineerd worden met een of meer bovenvermelde of andere middelen.

Lees hier meer voor advies over het gebruik van meerdere producten tegelijk.