De plantenextracten in het productengamma van Boverte worden het meest gevraagd. Ze worden geleverd in verpakkingen van 100 ml. Wij kunnen echter voor een groter assortiment plantenextracten zorgen. U kunt informatie hierover aanvragen bij de Klantenservice. De levering van plantenextracten die niet in de lijst zijn opgenomen kan wat langer duren. Bij uw bestelling ontvangt u automatisch minimaal 10% onlinekorting.

Effecten van planten
De werking van planten is in de meeste gevallen veel uitgebreider dan die enkele hier aangegeven indicatie(s). Heeft u specifieke vragen over een plant en het middel dat ervan gemaakt is, mail ons dan op info@boverte.com.

Tegenwoordig is het ‘Groot Handboek Geneeskrachtige Planten’ van Dr. Geert Verhelst hèt standaardwerk over geneeskrachtige planten en wordt dan ook veelvuldig gebruikt in de informatie die wij u op deze website geven.
Echter zijn er veel meer bronnen die een goede onderbouwing geven voor de effecten van deze planten.  Te noemen zijn onder andere:

  • ESCOP monografieën (wetenschappelijk studies over geneeskrachtige planten door de European Scientific Cooperative on Phytotherapie – zie www.escop.com)
  • Fytotherapeutisch Compendium – Apr. Jacques Van Hellemont
  • Internet geeft tegenwoordig heel veel informatie. Ook de laatste wetenschappelijke onderzoeken over geneeskrachtige planten worden er gepubliceerd.

Gerelateerde afbeeldingAfbeeldingsresultaat voor fytotherapeutisch compendium