Gemakkelijk en voordelig bestellen

U kunt uw bestelling via de webwinkel van Boverte online doorgeven. Kijkt u eerst rustig rond in onze winkel, plaats de door u gewenste producten in het winkelmandje en ga dan naar de kassa. Daar kunt u zich ook registreren indien u dit wenst, zodat u bij volgende bestellingen gemakkelijk kunt inloggen, en inzicht heeft in uw bestellingen.

Wanneer u via de webwinkel uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct per e-mail een orderbevestiging. Hierin staat het overzicht van uw bestelling. Heeft u deze bevestiging niet ontvangen? Neem dan contact op met onze Klantenservice (info@boverte.com).

Openingstijden

Onze winkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend.

Daarnaast kunt u 7 dagen per week via e-mail bij onze Klantenservice terecht.

Op werkdagen zijn wij ook telefonisch bereikbaar op +32 (0)11 37 19 24. U kunt uw boodschap ook op onze voicemail inspreken, zodat wij u snel terug kunnen bellen.

Veilig bestellen

Wij volgen de Nederlandse wetgeving betreffende Kopen op afstand. Deze wet is de basis geweest van onze voorwaarden die betrekking hebben op onze internetverkopen. Deze voorwaarden zijn op onze site te lezen en zijn tevens gebaseerd op de voorwaarden die de Consumentenbond en de stichting MKB en Internet hanteren voor veilig en verantwoord kopen op internet. Wij hopen dat deze regels u het vertrouwen geven om bij ons uw producten aan te kopen.