Betaalmethoden

Voor Nederlandse en Belgische klanten

Bij uw bestelling ontvangt u altijd een factuur.

Betalingsmogelijkheden

óf direct met iDEAL, Bancontact/Mister Cash, Creditcard en dergelijke.

óf NÁ ontvangst van uw bestelling.

Indien u wenst te betalen na ontvangst van uw bestelling

Wij bieden u hiermee een speciale service. Bij de zending treft u een factuur aan. De betalingstermijn van de factuur bedraagt 14 dagen.

Opmerking

Indien u voor betaling na ontvangst van uw bestelling heeft gekozen en uw betaling na 30 dagen uitblijft, zenden wij u een betalingsherinnering, of nemen wij telefonisch contact met u op. Bij non-betaling zijn wij helaas genoodzaakt de vordering uit handen te geven aan ons Nederlandse Incassobureau CrediFin Nederland B.V. te Amstelveen. Voor België is ons incassobureau Cobalt Incasso in Damme. Informeert u zich via www.credifin-nederland.nl en www.cobaltincasso.be over de kosten die het gevolg zullen zijn als deze rechtstreeks op u verhaald zullen worden.
Het strikt hanteren van bovenstaande betalingsvoorwaarden maakt het mogelijk dat wij aan Nederlandse en Belgische klanten ook met ‘betaling achteraf met factuur’ kunnen blijven leveren.

De volledige bankgegevens van Boverte voor de Belgische klanten zijn als volgt:

Naam bank: KBC
BIC code: KREBBEB
IBAN code: BE41 7330 0760 2810
Tenaamstelling: Boverte
Plaats: Kingsfordweg 151, 1043 GR AMSTERDAM

Voor klanten uit landen buiten Nederland en België

Klanten uit landen buiten Nederland en België kunnen in principe enkel vooraf betalen. Neemt u contact op met ons om verdere afspraken te maken via info@boverte.com.

Dit is eveneens nodig om afspraken te maken over het bezorgtarief. Wij wensen met u hierin tegemoet te komen. Zie meer informatie onder Bezorgkosten.